Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.07.2020 09:44 - Връзка на българите с Космоса
Автор: vasiltomov Категория: Други   
Прочетен: 2880 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 07.07.2020 09:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Каква е връзката на българите с Космоса, с Космическите цивилизации? Отговорът на този въпрос ще потърсим чрез два примера от така нар. Житни кръгове.

 

Предисловие:

 

1. Всичко писано и казано има субективен характер. Знакът е носител на обективна информация.

2. Цифрата три, троичността и троичните знаци са характерни за българите и са свързани със същността на българите. Намират проявление в: българската бродерия, плетките, тъканите, килимите, облеклото, сувенирите, украшенията; в българските народни песни и танци; в българските приказки и легенди; знаците на българите са закодирани в енергетиката и в генетиката на българите; понятието Тангра, свързано с троичността в Космоса, е характерно преди всичко за българите.

 

 

Първи пример:

 

image

 

Житни кръгове, Reigate Hill, Reigate, Surrey, Обединено Кралство, 19 юли 2016 г.  

Изображението с „автопортрет“ вероятно онагледява външния вид на представител на  създателите на тази картина. Знак Т.7 символизира количеството преминати еволюционни етапи. Когато знак Т.7 е единичен би следвало да се отнася за конкретно същество. Когато знаците Т.7 са много, както в конкретния пример, те би следвало да са свързани с определена общност. В конкретния пример, тази космическа цивилизация e преминала през три качествени еволюционни нива/етапа (всеки знак Т.7 има по три рамена) и продължава своето развитие (знакът Т.7 завършва със знак Т.2). Изображението в кръг би следвало да се разглежда като част от Създаденото.  


Интересно е да направим сравнение с еволюцията на водата на планетата Земя чрез фотографията на кристала Снежинка.  

image

 

Снежинка - изображението представлява комбинация между знак Т.5.г и знак Т.7 на всяко рамо. Знакът Т.5.г се явява модел, по който е създавана водата, а знакът Т.7 символизира еволюционните етапи, през които е преминала водата на планетата Земя от нейното създаване преди около 4 млрд. години до нашето съвремие, т.е. водата е преминала през много качествени еволюционни етапа (Виж повече:  3.3."Началото" - http://www.za-balgarite.com/3.3.Nachaloto.html).


Втори пример:  

image

 

Дърво. Житни кръгове, Farley Mount, Hampshire, Англия, 15.08.2002 г.

 

Изображението Дърво е по модел на знак Т.13 на четири нива с точки, всичко в кръг.

От тази илюстрация можем да направим интересни изводи за еволюцията на троичността. В основата на короната на дървото (ствола) е изобразен знак Т.13 (да обърнем внимание – симетричен), т.е. в основата на познатата ни еволюция е знак Т.13 при троичността на ниво СъСъздател или известното ни първо проявление на материалността при елементарните частици (Виж повече: 3.3."Началото" - http://www.za-balgarite.com/3.3.Nachaloto.html). При короната на дървото следващите разклонения са изобразени също чрез знак Т.13. Накрая се  достига по плодовете - точките и всичко се затваря в кръг. (Виж повече: 3.5.81. Житни кръгове – Част 1 - http://www.za-balgarite.com/3.5.81.JitniKragove-1.html)

 

При еволюцията виждаме нещо подобно: троичността еволюира чрез различни нива на знак Т.13 и достига до Създадените многобройни Космически цивилизации (точките) в обхвата на Създаденото (окръжността).

Можем да направим извод, че вероятно тези космически цивилизации чрез представените изображения показват/онагледяват връзка с троичността (Виж повече: Знаци на българите - http://vasiltomov.blog.bg/drugi/2020/01/21/znaci-na-bylgarite.1692991)  

В пълна степен всичко това се отнася за българите, същността на които е свързана с троичността, т.е. историята на българите започва от троичния знак Т.13 при елементарните частици. В процеса на еволюцията на планетата Земя редица Космически цивилизации (Създатели) произвеждат свои „Продукти" и ги „внедряват“ на нашата планета. Това са различни човешки раси, великани, джуджета и т.н. Но оцеляват само създадените по модела на Хомо сапиенс с водещо направление – българите.

  А какво е еволюционното ниво на хората на планетата Земя? – доколкото може да се прецени чрез знаците, ние, човешките същества от вида Хомо сапиенс, в процеса на еволюцията все още не сме достигнали дори до нивото на първия качествен скок.




Тагове:   космос,   еволюция,   българи,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. elizabethborislavova - извънземните не са в плът и не изглеждат като маймуни
07.07.2020 13:06
В цялата вселена има едно място, в което животът е в материя и дух и това е земята. Тук се води пред цялата вселена борбата между доброто и злото.
Извън земята ими милиарди и неизброим брой небесни създания, които обаче са в нетление. След съда на земята са изгонени сатана и падналите, осъдени ангели.
Изцяло погрешно е да се търси връзка с извънземните по плътския начин. Та те са около нас винаги.
В момента българия е избраната от Бога страна за завършващата мисия.
цитирай
2. vasiltomov - elizabethborislavova
09.07.2020 09:30
Изказвам своето уважение към Вашата вяра в Бог и Вашия "контакт". Но аз съм изследовател на човека, на българите. В www.za-balgarite съм представил някои резултати от моите изследвания. Според мен човешката разумност е еволюирала до нива, които й позволяват да осмисли обективното съществуване на Космоса и на човешките същества, и в частност на българите, като космичесски същества
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vasiltomov
Категория: Други
Прочетен: 41867
Постинги: 10
Коментари: 12
Гласове: 21
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031